Välj en sida

Så här funkar det

 1. Vi börjar med ett kostnadsfritt första möte där du får berätta om dina idéer och önskemål med hemsidan. Det här kan vi ta IRL eller online, t ex via zoom.
 2. Du får en offert.
 3. Om du accepterar offerten går vi vidare. Genomgång av befintlig sida, plattform, domän, webbhotell osv.
 4. Installation av wordpress och tema.
 5. Jag tar fram förslag på design och layout, du får den inspiration du behöver. Det finns utrymme för flera designförslag och förändringar.
 6. Jag jobbar på med layouten och allt det tekniska tills sidan är klar i sin första version som vi går igenom tillsammans.
 7. När du är nöjd är det dags att publicera den nya hemsidan.
 8. Genomgång av hur man gör uppdateringar av innehåll på egen hand ingår och du har mitt fulla stöd 1 mån från publicering. Efter det fortsätter du på egen hand eller så väljer du ett abonnemangpaket för underhåll och uppdateringar. Kontakta mig för mer info.

 

Om WordPress och Divi-temat.

WordPress är ett av världens mest använda webbpubliceringssystem. Du får en flexibilitet med wordpress som är svår att uppnå med något annat hemsidesprogram eller publiceringssystem.
Plattformen är motorn som driver hela din sajt och wordpressplattformen är gratis. Sedan bygger man layout, design och funktionalitet med hjälp av ett tema. Det finns 10-tusentals teman därute men jag har valt att arbeta med, i mitt tycke, ett av de bästa nämligen Divi-temat från Elegant themes. Divi är inte bara ett tema utan även en avancerad webbplatsbyggare som gör att man har oändliga möjligheter att bygga en helt unik sida utifrån en grundmall. Fördelen med mallarna är att man som kund får en känsla för hur slutresultatet kan se ut och designern får ett försprång i byggandet vilket kortar ner utveckingstiden.

 • Divi är ett avancerat tema som kan anpassas i all oändlighet och därmed är ingen ”Divi-site” den andra lik.
 • Divi är ett licenstema som ingår när du köper webbdesign av mig.
 • WordPress och Divi är användarvänligt och du kommer att själv (om du vill) kunna göra uppdateringar när sidan är klar.
 • Eller så väljer du att fortsätta anlita mig för underhåll och uppdateringar av sidan.

WordPress kommer relativt ofta ut med uppdateringar som då behöver installeras för att sajten ska rulla på friktionsfritt. De plugins man använder behöver också hållas uppdaterade. Detta har både med säkerhet och funktionalitet att göra. Jag erbjuder rutiner för detta men det går självklart också att hantera manuellt på egen hand.

Klicka för demoexempel >>